Obre el menú

Darrers llançaments


L’ocell del nord i l’ocell del sud
Capítols 11 al 15
(15/06/2024)

L’ocell del nord i l’ocell del sud
Capítols 6 al 10
(07/06/2024)

L’ocell del nord i l’ocell del sud
Capítols 1 al 5
(31/05/2024)

La cançó del sol
Film d’imatge real
(31/05/2024)

La vida en un món sense màgia
Curt + Extres
(06/01/2024)

Migi i Dali - Extra
Opening cantat en català
(06/01/2024)

El meu germà no té remei! 4
Sèrie completa (01-12)
(06/01/2024)

Migi i Dali - 13
Migi i Dali
(25/12/2023)

El tancament de la Suzume
Film
(25/12/2023)

Menú principal

Anime subtitulat en català

Manga editat en català

Imatge real subtitulada en català

Mostra altres projectes

Webs amigues

Notícia i comentaris

CatSub fa 21 anys!

Avui estem de celebració perquè fem 21 anys! Efectivament, vam estrenar fansub el 31 de maig del 2003!

I bé, després de tots aquests anys, encara som aquí i anem publicant anime i manga en català. Potser no ho fem amb la freqüència que ens agradaria, però estem orgullosos de fer-ho amb la màxima qualitat que som capaços d’oferir. En l’actual context de retorn a l’anime i manga en català per vies oficials, cal continuar fent feina de manera voluntària per a poder gaudir en català d’alguns dels continguts que més ens agraden. I per això continuem aquí.

Com a cada aniversari, toca un repàs de les coses publicades durant el darrer any. Enguany no ha estat un any d’activitat frenètica, però durant els darrers dotze mesos hem publicat 37 novetats!

Fa tot just un any vam estrenar Un dia abans de ser nosaltres 2, la segona temporada d’aquesta sèrie curta (en tenim pendent la preqüela!). Vam publicar el film Amor modern a Tòquio: Ell toca la nostra cançó i vam acabar la preciosa sèrie de Skip and Loafer. Per Sant Joan vam publicar el curt A mercè de la mar. Més endavant, en col·laboració amb AniMugen Fansub, us vam dur l’esbojarrada sèrie Tennis. Per la Diada de Catalunya vam subtitular El meu germà no té remei! 3; al començament del curs escolar, Tècnica per a tornar-se contra la companya de classe que sempre et fa la punyeta; per la Diada del 9 d’octubre, La muntanya dels micos; i per Tots Sants, el one-shot 4 minuts després. Vam dur al dia l’anime de Migi i Dali i vam publicar el webtoon La Ventafocs. Com a part del calendari d’advent dels fansubs en català, vam publicar Vols venir amb mi?, Si poguéssim conservar els records..., La Caputxeta Vermella, El desmai i el lletsó, El llop escorta i Sóc un paquet de mocadors. I com a plat fort per Nadal, el darrer film de Makoto Shinkai, El tancament de la Suzume. Per Reis van arribar El meu germà no té remei! 4 i La vida en un món sense màgia. I finalment, per Sant Jordi, vam estrenar L’últim dia abans de les vacances d’estiu.

Tot això no hauria estat possible si no fos per l’esforç dels diferents membres de CatSub. Gràcies a tots els qui hi heu participat pels vostres esforços i dedicació i per formar part de la família catsubera.

Evidentment, tampoc no hauria estat possible si no fos per cadascun dels nostres lectors i consumidors: moltes gràcies per ser-hi, per deixar-nos comentaris i per donar suport als fansubs en català. Esperem ser amb vosaltres molts anys més i que continuem gaudim tots junts del manganime en català!

Més tard us portarem un parell de sorpreses per a celebrar l’aniversari. Esperem que en gaudiu tant com nosaltres preparant-les!

31/05/2024 a les 08.13 / Ereza