Obre el menú

Darrers llançaments


La vida en un món sense màgia
Curt + Extres
(06/01/2024)

Migi i Dali - Extra
Opening cantat en català
(06/01/2024)

El meu germà no té remei! 4
Sèrie completa (01-12)
(06/01/2024)

Migi i Dali - 13
Migi i Dali
(25/12/2023)

El tancament de la Suzume
Film
(25/12/2023)

Sóc un paquet de mocadors
One-shot
(23/12/2023)

El llop escorta
One-shot
(19/12/2023)

Migi i Dali - 12
La nostra venjança
(19/12/2023)

El desmai i el lletsó
One-shot
(15/12/2023)

Migi i Dali - 11
La dona del revés
(11/12/2023)

Menú principal

Anime subtitulat en català

Manga editat en català

Mostra altres projectes

Webs amigues

Notícia i comentaris

Un pas endavant per a la normalització del català [INNOCENTADA]

Com sabeu, a CatSub fa molts anys que subtitulem animes al català i treballem per a la normalització de la nostra llengua. És per aquest motiu que avui ens fa especial il·lusió anunciar-vos que hem arribat a un acord amb Crunchyroll, la plataforma líder en anime i que ofereix moltes de les sèries de temporada amb subtítols en diverses llengües.

Els inicis de Crunchyroll van ser com a web que allotjava subtítols creats per fans, que és justament el que fem nosaltres. Tenint en compte aquests orígens compartits, vam animar-nos a contactar-hi. El procés de negociació no ha estat fàcil: vam establir-hi converses fa mesos i ens va costar molt convèncer-los de la necessitat de disposar de les principals novetats d’anime en català. Però finalment hem aconseguit un acord, que és el següent:

1. S’hi incorporaran els subtítols de les sèries que hàgim fet i que tinguin disponibles a la plataforma i nosaltres els retirarem del web.

2. CatSub participarà en la traducció al català de futures sèries de temporada que ofereixi Crunchyroll.

3. Els subtítols en català no estaran disponibles immediatament, sinó quan els voluntaris els acabin de traduir.

4. No hi haurà cap mena de retribució per als participants: continuarem fent la feina per amor a l’art, però només es podrà accedir al contingut amb una subscripció a la plataforma.

5. Es convidarà la resta de fansubs en català a seguir els mateixos passos i incorporar-se a l’equip de traducció.

Demà mateix estaran disponibles els subtítols de «Migi i Dali», «El tancament de la Suzume», «Hi ha gat amagat» i «Rànquing de reis». Aquests seran els projectes pilot i en funció del públic que tinguin, es valorarà incorporar-ne més. Per tant, no us oblideu de seleccionar els subtítols en català cada vegada que mireu un capítol.

Esperem que celebreu amb la mateixa il·lusió que nosaltres aquesta nova fita de l’anime en català. Teniu totes les condicions de l’acord en aquest enllaç del web de Crunchyroll. Si no en teniu cap, també podeu adquirir-ne una subscripció aquí.Innocents...
28/12/2023 a les 08.45 / Ereza