AVÍS IMPORTANT:
Aquest fòrum fa temps que no té prou activitat i hem decidit desconnectar-lo del web de CatSub. En un futur, continuarà disponible, però com a fòrum de només lectura, perquè no se'n perdi el contingut. Si vols deixar-nos comentaris, pots fer-ho directament a les notícies o a les corresponents fitxes de cada sèrie a Fansubs.cat.

Els aliens o paranoies dels dissabtes nit.

Parla de qualsevol tema que et passi pel cap i que no correspongui a altres subfòrums. Si són parides, també són benvingudes!
Respon
Avatar de l’usuari
Spike
Membre del fansub
Entrades: 528
Membre des de: 13/03/2005 a les 18:20
Ubicació: Les Borges Blanques
Sexe:
Edat: 37

Els aliens o paranoies dels dissabtes nit.

Entrada Autor: Spike »

Potser pensareu que són paranoies meves, però tinc testimonis.
Últimament, quan vaig de Borges a Lleida un dissabte a la nit trobo coses estranyes a la carretera, tres vegades hi he anat i tres fets trobats.
El primer, dissabte 8 d'abril a les 23.35. Anava ma cusí conduint i jo al costat, sortint de Borges, ell veu al lluny a la dreta una mena de llum blanca que s'encén i s'apaga diversos cops (passava del màxim d'intensitat de llum al mínim progressivament i al revés), jo només vaig veure l'últim període. Un intent d'ovni?
El segon, dissabte 15 d'abril a les 23.45. Anàvem els dos un altre cop, ja sé que això passa, però, és normal veure el reflex de les llums d'un cotxe a l'asfalt estan el reflex i el cotxe a més de mig kilòmetre? Almenys no ho havia vist mai.
L'últim fet, el dissabte 20 de maig a les 2.15. Aquest cop conduïa jo. Tornant de Lleida en un canvi de rasant es veu llum com si hi hagués un cotxe que vingués amb les llargues ficades, quan m'hi vaig acostant les treu i quan tinc visibilitat després de la rasant, cap cotxe en més de 2 km i en aquell lloc no hi ha cap camí per on desviar-se.
Estic pensant que alguna força estranya em persegueix els dissabtes a la nit si vaig cap a Lleida. En definitiva, paranoies de la vida.
Avatar de l’usuari
wolffan
Full Metal Llop
Entrades: 348
Membre des de: 15/01/2006 a les 18:00
Sexe:
Contacta:

Entrada Autor: wolffan »

Veu pasar el test d'alcholemia? xDDD. A vegades les senyals de trafic poden fer reflexe.
Avatar de l’usuari
Ereza
Cap de la secta
Entrades: 913
Membre des de: 28/07/2003 a les 18:06
Ubicació: Barcelona / L'Espluga Calba
Sexe:
Edat: 37
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

Això, això... No anaves una mica...? >.> xDD

Bé, parlant de fets inexplicables... Un dia, en una carretera del poble, em portava ma mare, i de sobte vaig veure un tio vestit de color negre (semblava un vell) a lo lluny, vaig desviar la vista un moment i quan vaig tornar a mirar (devien passar 2 segons o així) ja no hi era... I no hi havia enlloc per on es pugués desviar en 2 segons caminant ni corrent ._.

El pitjor és que uns dies després anava amb mon pare i ell també ho va veure. Vam tornar a veure el mateix tio, i després quan vam passar per allà em va dir "aquí no hi havia una persona?" I jo: Doooncs... sí O_ô xDD

Per sort no m'ha passat més, deu ser alguna cosa rara d'aquelles, o un fantasma, o algo >.<
Imatge
Avatar de l’usuari
Spike
Membre del fansub
Entrades: 528
Membre des de: 13/03/2005 a les 18:20
Ubicació: Les Borges Blanques
Sexe:
Edat: 37

Entrada Autor: Spike »

Home, de fet no estàvem alcoholitzats. Les dos primeres acabàvem de sortir de casa i l'altra no havia begut perque tocava conduir.
Les paranoies sempre van venint, estiguis tocat o no, clar que si estàs tocat te'n venen més...
No, no podia ser el reflex d'una senyal, el primer estava massa alt i massa lluny per ser-ho.
Segur que la tercera cosa meva era el cotxe del fantasma aquest que va veure el panda...
Avatar de l’usuari
znake
Dictadora
Entrades: 933
Membre des de: 28/12/2004 a les 03:28
Ubicació: Badalona, Barcelona
Sexe:
Contacta:

Entrada Autor: znake »

A mi mai m'ha pasat res raro.. Només que per la nit, quan miro a la porta del passadis, veig algú pasar, però aixó es cos ameva xD
Per mi que només ocurreixen coses rares a Lleida ò.ó Serà perque els de la carcel i el sdel smanicomis s'escapen i pasen de dir-ho `__` Encara us violarán.
Respon