AVÍS IMPORTANT:
Aquest fòrum fa temps que no té prou activitat i hem decidit desconnectar-lo del web de CatSub. En un futur, continuarà disponible, però com a fòrum de només lectura, perquè no se'n perdi el contingut. Si vols deixar-nos comentaris, pots fer-ho directament a les notícies o a les corresponents fitxes de cada sèrie a Fansubs.cat.

Domini i allotjament propi

Notícies fresques (o no tan fresques), llestes perquè les comentis!
Respon
Avatar de l’usuari
Notícies CatSub
Informador automatitzat
Entrades: 192
Membre des de: 22/06/2007 a les 23:47

Domini i allotjament propi

Entrada Autor: Notícies CatSub »

A partir d'ara podeu accedir a la web a través del domini www.catsub.net.
Per fi m'he decidit a adquirir un domini i allotjament per a CatSub. Encara estic fent proves (el que més m'importa és comprovar si manté els usuaris connectats, cosa que no passava abans), de manera que no sé si la cosa millorarà o simplement quedarà igual.

Vull agrair a l'uZiel tot aquest temps que m'ha deixat tenir la web al servidor del seu hotel (www.hostalolga.com)... A partir d'ara ja no et donaré més la tabarra xD

Per últim, aquest divendres va arribar un "pamflet" sobre la banda ampla i una nota de l'ajuntament, dient que en pocs dies es podrà contractar el servei (per ràdio, pel que sembla), de manera que si hi ha sort potser podré fer algun llançament aviat.
Respon