AVÍS IMPORTANT:
Aquest fòrum fa temps que no té prou activitat i hem decidit desconnectar-lo del web de CatSub. En un futur, continuarà disponible, però com a fòrum de només lectura, perquè no se'n perdi el contingut. Si vols deixar-nos comentaris, pots fer-ho directament a les notícies o a les corresponents fitxes de cada sèrie a Fansubs.cat.

Categoria 'Scripts'

Notícies fresques (o no tan fresques), llestes perquè les comentis!
Respon
Avatar de l’usuari
Notícies CatSub
Informador automatitzat
Entrades: 192
Membre des de: 22/06/2007 a les 23:47

Categoria 'Scripts'

Entrada Autor: Notícies CatSub »

A partir d'ara publicaré els "scripts" de les sèries llicenciades. A la secció de descàrregues, per tant, podeu descarregar-vos el capítol 1 de Wolf's Rain en format SSA.
Després de tres mesos sense actualitzar, publico el fitxer de subtítols (altrament anomenat "script") del capítol 1 de Wolf's Rain.

La idea és publicar aquests fitxers de tots els capítols que subtitulem i que ja estiguin llicenciats a Espanya, de manera que si algú té el DVD i vol subtitular ell mateix el vídeo al català, ho pugui fer amb aquests subtítols. A veure si m'animo i faig alguna petita guia sobre com aplicar-los...

M'hauria agradat poder distribuir el vídeo ja subtitulat, però no ha pogut ser... Així que si el voleu veure en català ja ho sabeu ;)
Respon