Pàgina 1 de 1

Hi ha gat amagat

Publicat: 05/07/2020 a les 14:14
Autor: Notícies CatSub
Encara que sembli mentida, no només llancem coses en dies especials! Avui és un dia d'allò més normal, però us portem un film molt i molt nou! Es va estrenar fa poc més de dues setmanes! És Hi ha gat amagat (títol original: Nakitai Watashi wa Neko wo Kaburu o, en anglès, A Whisker Away), la darrera producció de Studio Colorido i original de Netflix. Una història d'amor en què hi ha gat amagat ;)

La Miyo Sasaki, anomenada "Muge", és una estudiant d'institut que està enamorada del seu company, en Kento Hinode. Tot i que sempre li va al darrere, ell no sembla que s'adoni del seu interès. No obstant això, la Muge continua insistint. Un dia, sense voler-ho, descobreix una màscara que fa que es transformi en un gat anomenat Tarou. Aquesta forma li permet acostar-se a en Kento, però també corre el risc de no poder tornar a ser mai més humana.

Esperem que us agradi, i que ben aviat us puguem portar més cosetes!

Re: Hi ha gat amagat

Publicat: 08/08/2020 a les 10:52
Autor: Anpatatu
Acabo de veure la pel·lícula, i no puc dir res més a part de que m'ha encantat! Molt bona peli. Moltes gràcies per subtitular-la, de veritat! Espero que seguiu fent tant bona feina.

Re: Hi ha gat amagat

Publicat: 08/08/2020 a les 16:43
Autor: Ereza
Moltíssimes gràcies a tu per comentar!! ❤️