Pàgina 1 de 1

Records gota a gota

Publicat: 06/01/2019 a les 11:20
Autor: Notícies CatSub
Aquesta nit, els Reis ens han deixat un present: un film de l'Studio Ghibli! Es tracta de Records gota a gota (conegut també com Records de l'ahir, Only Yesterday o Omoide Poroporo), del director Isao Takahata (autor també de La tomba de les lluernes o Els meus veïns, els Yamada).

"Records gota a gota" narra la història de la Taeko Okajima, una dona de 27 anys que treballa en una oficina d'una empresa a Tòquio. Decideix anar-se'n de vacances, fugint de la gran ciutat, a una zona rural, amb la família del seu cunyat. Durant la seva estada, experimentarà com és la feina dura al camp, però també l'acompanyaran en el viatge els seus records de quan anava a cinquè de primària. Uns records que l'ajudaran a reflexionar i qüestionar el camí que ha seguit fins ara.

És un film de ritme tranquil però gratificant de veure i que convida a reflexionar. Us recomanem que li doneu una oportunitat i que ens expliqueu què us ha semblat!

Que acabeu de passar un bon dia de Reis!

Re: Records gota a gota

Publicat: 27/01/2019 a les 16:49
Autor: Marcmpujol
Uoo, sempre m'ha agradat l'Studio Ghibli! Li donaré una oportunitat, sempre s'aprecia poder gaudir de material de qualitat, i molt més si és en català. :-D