AVÍS IMPORTANT:
Aquest fòrum fa temps que no té prou activitat i hem decidit desconnectar-lo del web de CatSub. En un futur, continuarà disponible, però com a fòrum de només lectura, perquè no se'n perdi el contingut. Si vols deixar-nos comentaris, pots fer-ho directament a les notícies o a les corresponents fitxes de cada sèrie a Fansubs.cat.

CatSub fa 15 anys!

Notícies fresques (o no tan fresques), llestes perquè les comentis!
Respon
Avatar de l’usuari
Notícies CatSub
Informador automatitzat
Entrades: 192
Membre des de: 22/06/2007 a les 23:47

CatSub fa 15 anys!

Entrada Autor: Notícies CatSub »

Avui fa exactament 15 anys del primer llançament de CatSub. El 31 de maig del 2003 començàvem un nou camí sent en aquell moment el primer fansub en català. I sembla mentida que, 15 anys després, encara siguem aquí.

Durant aquest darrer any hem estat menys actius que altres anys, però tot i això, hem llançat el manga complet d'Els déus menteixen, el one-shot de Les fulles de l'arbre blau marí i dues pel·lícules: L'illa d'en Giovanni i la recent La Mary i la flor de les bruixes.

15 anys no se celebren cada dia, i ens hauria agradat dur-vos molts regals, però ara mateix la situació del nostre equip no és la millor possible. És per això que hem pres algunes decisions pel que fa a sèries que fa anys i panys que tenim actives.

Comencem amb Full Metal Panic!. Aquesta sèrie la vam començar l'any 2005 gràcies a la inestimable col·laboració de la Chidori. Després va passar a mans d'en wolffan, i un cop vam començar a reeditar-la el 2016, un parell de persones més han intentat continuar-la, però el fet que sigui una sèrie antiga i que la traducció no sigui fàcil (hi ha força terminologia militar i concreta de la sèrie), han fet que ningú s'hi animi. Per tant, hem pres la decisió de cancel·lar-la. Des d'aquí, moltes gràcies a tots els qui hi heu treballat. Si mai ningú volgués reprendre-la, ho faríem, però ara per ara no crec que passi.

Continuarem amb Shakugan no Shana. Començada també durant l'any 2005 gràcies a en SuKe, aquesta sèrie ha restat abandonada únicament a causa d'un culpable: jo, l'Ereza. Des de l'any 2007 que en Shaidarol va fer una feinada per traduir els capítols del 9 al 24, la sèrie ha quedat aparcada en espera que jo tingués temps (i sobretot, ganes) de corregir-los, posar-hi estils, ajustar-ne els temps i comprimir-los. Em sap greu, però no he trobat la motivació suficient per animar-m'hi. Per tant, he decidit cancel·lar-la també. En aquest cas, però, a la pàgina del projecte trobareu tots els fitxers de subtítols de la sèrie completa de Shakugan no Shana tal com els va deixar en Shaidarol, per si voleu acabar de veure la sèrie. Tingueu en compte que no són definitius i per tant poden haver-hi algunes errades. Des d'aquí, moltíssimes gràcies, Shaidarol, i un miler de disculpes per no haver-la enllestit mai, però he cregut necessari treure aquesta càrrega al fansub.

Però no tot han de ser males notícies, en tenim una de bona! Tenim una nova incorporació al nostre equip que us portarà ben aviat una nova sèrie! Aquesta tarda en llançarem el primer capítol, i la idea és intentar mantenir un ritme ràpid i acabar la sèrie aviat. Segur que us agradarà, estigueu atents a les notícies!

I per cert, l'altra sèrie que tenim activa, en col·laboració amb Lluna Plena no Fansub (La meva acadèmia d'herois) NO es cancel·la, esperem que l'any vinent puguem celebrar que l'hem acabada ;)

Aprofitem finalment per recordar que si us voleu unir al fansub, us rebrem amb els braços ben oberts, tant si voleu traduir, corregir, editar manga, posar estils o el que sigui! I si no un sabeu, us n'ensenyarem, no patiu! Ajudeu-nos a difondre l'anime i el manga en català!
Respon