Pàgina 1 de 1

Tornant als origens [INNOCENTADA]

Publicat: 28/12/2016 a les 11:05
Autor: Notícies CatSub
Avui us volíem comunicar una decisió que hem pres després de meditar-la molt. Com alguns ja sabeu, CatSub es va iniciar l'any 2003 i en aquell moment, el DVD encara no gaudia d'una àmplia acceptació. Nosaltres vam optar per fer tots els llançaments de manera digital tot i la dificultat de les connexions a Internet d'aquella època (molta gent encara feia servir mòdem), però després d'aquests anys, hem arribat a la conclusió que potser no vam prendre la decisió més encertada.

És per això que hem decidit reconsiderar-ho i realitzar alguns dels nostres llançaments també en format VHS. Creiem que d'aquesta manera podrem arribar a tot aquell públic que era aficionat a l'anime però que no va poder actualitzar-se als dispositius més moderns o que no té connexió a Internet, i alhora apropar-nos més a l'essència dels fansubs originals (al cap i a la fi, els primers fansubs van néixer realitzant llançaments en cintes VHS). Els que sí que estigueu al dia podeu veure-ho com una manera de recordar amb nostàlgia els temps passats. A tot això, cal dir que, per facilitar la lectura dels subtítols a baixes resolucions, també eliminarem els estils dels subtítols i els deixarem amb el clàssic color groc amb vora negra.

El mètode d'obtenció d'aquestes cintes serà el següent: ens haureu de sol·licitar les cintes mitjançant el correu electrònic, o bé a través del nostre fòrum, i nosaltres us les enviarem per correu a l'adreça que ens proporcioneu. Evidentment, tot seguirà sent totalment gratuït com fins ara, només caldrà que pagueu l'enviament i el material.

El primer llançament serà la reedició en VHS de "5 centímetres per segon", que començarem a distribuir durant el mes de gener. A continuació us deixem una petita mostra de com podreu gaudir del nostre material a partir d'ara. La cinta que hi veureu encara és un prototipus i estem treballant perquè els acabats siguin de més qualitat. Ah, i no patiu, la cinta us arribarà ja rebobinada perquè no hàgiu de perdre el temps! ;)

Si hi esteu interessats, no dubteu a enviar-nos un missatge perquè us en fem arribar una còpia!

Re: Tornant als origens [INNOCENTADA]

Publicat: 09/01/2017 a les 10:39
Autor: shira-chan
Responc tope tard, però és magnífic. Fins i tot la gravació del vídeo NOKIA. El so i la imatge una me. Llavors els jovenets d'ara s'estranyen que carrosses com jo o en surri ens acontantem amb un 720p o amb un .avi.

Quin seria el cost del material i l'enviament, per cert?

Re: Tornant als origens [INNOCENTADA]

Publicat: 09/01/2017 a les 23:09
Autor: Ereza
shira-chan ha escrit: 09/01/2017 a les 10:39 Responc tope tard, però és magnífic. Fins i tot la gravació del vídeo NOKIA. El so i la imatge una me. Llavors els jovenets d'ara s'estranyen que carrosses com jo o en surri ens acontantem amb un 720p o amb un .avi.
Hahaha, el vídeo Nokia fa honor al seu nom, ha estat el meu primer i únic vídeo des que el van comprar els meus pares al 94, i encara funciona perfectament! I la cinta era en realitat una gravació de quan feien Ranma 1/2 al K3... molt retro tot xD
shira-chan ha escrit: 09/01/2017 a les 10:39 Quin seria el cost del material i l'enviament, per cert?
Avui dia segur que no seria tan barat com llavors, ja que vaig llegir que l'any passat va plegar l'últim fabricant de cintes VHS... I de tota manera, el més complicat seria trobar un Windows 3.1 i el SubStation Alpha per poder generar els fansubs des del VHS original :haha:

Re: Tornant als origens [INNOCENTADA]

Publicat: 18/02/2017 a les 23:22
Autor: Minatoni
Buscant capítols de bola de drac en català he arribat a aquest post i he de dir que m'ha fet prou gràcia com per a enregistrar-me i dir-t'ho. Per què no em digueres que vas fer això? Hahahaha.

Ja et portaré alguna cinta per gravar-hi a sobre. S'ha de reciclar, així no es gasta tant ;)

I per acabar, havia vist que en el Kodi em sortia un capítol de bola de drac super en català... I mira de qui ha estat!

(Uf, no hi ha Ctrl+G)

Imatge

Salut!

Re: Tornant als origens [INNOCENTADA]

Publicat: 19/02/2017 a les 13:56
Autor: Ereza
Oh! Un nou membre al fòrum! Benvingut! :lol:
Minatoni ha escrit: 18/02/2017 a les 23:22Buscant capítols de bola de drac en català he arribat a aquest post i he de dir que m'ha fet prou gràcia com per a enregistrar-me i dir-t'ho. Per què no em digueres que vas fer això? Hahahaha.
Hosti, doncs creia que ho havia dit, juntament amb Fansubs.cat en Comic Sans xD
Minatoni ha escrit: 18/02/2017 a les 23:22(Uf, no hi ha Ctrl+G)
Ni :pervertmoon: xDD

És una llàstima que haguéssim de cancel·lar Bola de drac Súper, però no hi havia prou efectius per dedicar-nos-hi. Has vist el capítol? T'ha agradat?