Pàgina 1 de 1

5 centímetres per segon [REEDICIÓ]

Publicat: 11/09/2016 a les 22:53
Autor: Notícies CatSub
I aquest és l'altre regal que teníem pendent! Es tracta ni més ni menys que de 5 centímetres per segon, una de les obres més importants de Makoto Shinkai!

Aquesta pel·lícula la vam editar l'any 2008, i ara us l'oferim amb qualitat 1080p i amb millores importants pel que fa a la traducció i estils.

Com sempre, us en deixem un resum a continuació: "En Takaki Toono fa ràpidament amistat amb l'Akari Shinohara, una noia que es trasllada a la seva escola. Creixen junts i tenen interessos similars, i per tant, estableixen una amistat molt forta. Després de graduar-se a l'escola primària, l'Akari s'ha de traslladar a una altra prefectura. Els dos mantenen el contacte per carta, però amb el temps, s'acaben separant. Però tot canvia quan en Takaki descobreix que la seva família es traslladarà a un poble molt llunyà..."

Esperem que us agradi, i ens veiem en futurs llançaments! Que acabeu de passar una bona Diada!

Re: 5 centímetres per segon [REEDICIÓ]

Publicat: 01/12/2016 a les 16:51
Autor: Marcmpujol
No havia comentat, però feia molt que volia veure aquesta pel·lícula i quan vaig veure que l'havíeu refeta... ahaha Moltes gràcies, em va agradar moltíssim! ^^

Espero novetats de Catsub! Ens teníeu malacostumats l'any passat amb Charlotte i ara us trobem a faltar...

Re: 5 centímetres per segon [REEDICIÓ]

Publicat: 01/12/2016 a les 19:28
Autor: Ereza
Iep! Merci per comentar! Avui és el dia dels comentaris de gent de Lluna! :lol:

La veritat és que ho tenim tots una mica complicat, però hem de mirar d'enllestir alguna coseta de cara al Nadal. No hem mort (almenys per ara xD).

Re: 5 centímetres per segon [REEDICIÓ]

Publicat: 02/12/2016 a les 23:10
Autor: Marcmpujol
Ereza ha escrit:No hem mort (almenys per ara xD).
Ep, ni en conya ho diguis! A Lluna també estem tots molt enfeinats i anem a un ritme súper lent, però no per això morirà... Així que Catsub tampoc, pit i amunt!! :-D