Pàgina 1 de 1

Tales of Symphonia: Un sol món - Sèrie completa

Publicat: 25/06/2016 a les 23:58
Autor: Notícies CatSub
I aquí arriba l'últim regal de Sant Joan!

Com suposo que haureu imaginat, és l'última temporada de Tales of Symphonia: Tales of Symphonia: Un sol món! Evidentment, el llançament és també amb qualitat HD 1080p.

A "Tales of Symphonia: Un sol món" arribem al desenllaç de la història. Després d'un llarg viatge per Sylvarant i Tethe'alla, en Lloyd i els seus companys lluiten per la unió dels dos mons en un de sol. Però no serà fàcil, s'hauran d'enfrontar a l'Yggdrasill i descobriran que no tothom és qui sembla ser.

Amb això posem fi a una sèrie que havia estat pendent de finalitzar des de feia molt de temps. Ara tocarà enfrontar nous reptes: tenim en procés algun nou projecte i també la finalització de les sèries que tenim a mitges des de fa anys. Esperem poder portar-vos bones notícies aviat!

I com sempre, esperem que hàgiu gaudit de les novetats!

Re: Tales of Symphonia: Un sol món - Sèrie completa

Publicat: 01/07/2016 a les 22:29
Autor: shira-chan
Moltes gràcies gent de CatSubs! No coneixia de res la sèrie, però la baixaré i la posaré a la cua, val la pena segur si l'heu feta vosaltres! Ara només em caldrà trobar un forat per mirar-la, però crec que no podeu fer res per ajudar-m'hi ^_^u

Que bé que hagueu pogut acabar-la i que hagueu fet uns llançaments tan esplèndids per Sant Joan! Sento haver passat tan tard a comentar-los... :fuet:

Salutacions, camarades! :-D

Re: Tales of Symphonia: Un sol món - Sèrie completa

Publicat: 01/07/2016 a les 22:46
Autor: Ereza
I ara, mai és massa tard! Gràcies per passar sempre per aquí i apujar una mica la moral! :oops:

Ara a veure si podem avançar amb altres cosetes! :P