AVÍS IMPORTANT:
Aquest fòrum fa temps que no té prou activitat i hem decidit desconnectar-lo del web de CatSub. En un futur, continuarà disponible, però com a fòrum de només lectura, perquè no se'n perdi el contingut. Si vols deixar-nos comentaris, pots fer-ho directament a les notícies o a les corresponents fitxes de cada sèrie a Fansubs.cat.

jo no se com fer-ho....

Tens problemes per veure algun vídeo? No pots descarregar alguna sèrie? Aquest és el teu fòrum.
Respon
patrícia

jo no se com fer-ho....

Entrada Autor: patrícia »

hola.
jo no soc experta en temes d'ordinadors, potser per això no soc capaç de solucionar els meus problemes amb la serie Rec.
Vaig descarregar els 7 primers capitols en versio normal de la pagina d'animelliure, i el 7 i el 8 en versio mp4 també.
Els dos ultims han fet que pari mig boja, de debó.
Jo faig servir el reproductor Vlc (videolan) i quan vaig voler reproduir aquests dos episodis no em deixava, ni tampoc els reproductor de windows (tinc xp). Tenia algun problema amb un parell de capitols d'altres series, pero al canviar-me la versió del vlc es va solucionar, en canvi segueixo sense poder veure els dos ultims episodis de rec. S'obre la pantalla , surt la primera imatge i sona l'audio, pero la imatge no tira mentre que l'audio si segueix reproduint-se. Al cap de pocs segons em surt un cartellet (cartellet del dimoni! ) d'aquells de que s'ha detectat un error i s'ha de tancar el programa. i punt i final...
Vaig probar am alguns codecs que vaig trobar indicats a la pagina on m'ho vaig descarregar i també a softonic pero res, encara estic igual, en canvi només tinc encara problemes amb aquests dos capitols.
Agrairia que algú, una alma caritativa, em digues que rabes haig de fer, perque començo a desesperar-me. A més, vaig pensar que ho podria grabar i punt i veure-ho quan estigues grabat, pero no puuuuuuuuuuuuuuuc!!!! Els programes que jo tinc no suporten el format mp4, el meu nero no en vol saber res, i com que tampoc no ho se convertir a format normal doncs estic perduda...

Ostres, m'he possat a escriure i m'he quedat sola...
Perdoneu per ser tant pesada, pero es que no m'empano de res!
Avatar de l’usuari
wolffan
Full Metal Llop
Entrades: 348
Membre des de: 15/01/2006 a les 18:00
Sexe:
Contacta:

Entrada Autor: wolffan »

pos mira jo diria k nomes baixant uns codecs k es diuen ffdshow ja ho pots veure la mar de bé.
Avatar de l’usuari
Ereza
Cap de la secta
Entrades: 913
Membre des de: 28/07/2003 a les 18:06
Ubicació: Barcelona / L'Espluga Calba
Sexe:
Edat: 37
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

Hm... Jo ho he provat personalment amb l'última versió del VLC i em funcionen perfectament... o.o
El que comentes del Nero... Vols fer un vídeo-CD, o què? Perquè si vols gravar un CD o DVD (de dades!) amb els capítols no has de tenir cap problema. Una altra cosa és que ho vulguis per veure-ho a la televisió, llavors necessitaràs un reproductor d'MP4.
Imatge
patrícia

Entrada Autor: patrícia »

Si, es per verure- ho a la tele. Jo totes les series me las paso a dvd amb el winavi i altres programes si cal, i ho grabo en dvd. Ara que jo penso que si es poden convertir els videos de avi (per exemple) a mp4 també es te que poder fer a l'inreves, no?
el meu reproductor llegeix discos de dades, pero de vegades es torna una mica boig i l'audio surt malament, a deshora o tallant-se (coses del meu fill que tot ho espatlla). Per això grabo tot en format dvd.
De debó, no hi cap manera de convertir els videos al format normal?

Per cert, amb el fdshow o com se digui ja vaig probar pero suposo que vaig fer alguna cosa malament durant la instal·lació perque no va servir de res. S'ha d'activar o desactivar alguna opció en concret durant la instal·lació o despres?

Em sap greu, pero es que soc una negada. :oops:
Avatar de l’usuari
Mad93
Habitual
Entrades: 50
Membre des de: 22/10/2003 a les 20:24
Sexe:
Contacta:

Entrada Autor: Mad93 »

Perdut en algun lloc
Respon