AVÍS IMPORTANT:
Aquest fòrum fa temps que no té prou activitat i hem decidit desconnectar-lo del web de CatSub. En un futur, continuarà disponible, però com a fòrum de només lectura, perquè no se'n perdi el contingut. Si vols participar a CatSub fent-nos comentaris, pots fer-ho directament a les notícies. Si vols parlar d'anime i manga en general, et recomanem que visitis Tadaima.cat, el fòrum en català de referència sobre aquests temes!

Torna d'Anella de Manga i Anime ;)

Parla de qualsevol tema relacionat amb el manga o l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
SiMkiN
Ocasional
Entrades: 44
Membre des de: 09/08/2003 a les 18:53
Ubicació: País Valencià
Sexe:
Contacta:

Torna d'Anella de Manga i Anime ;)

Entrada Autor: SiMkiN »

Aquest missatge va adreçat, com el títol indica, a la gent que té alguna pàgina web en català sobre manga, anime o cultura japonesa.

Algunes de vosaltres pot ser recordeu l'Anell Web (AMACUSA) que ja teníem fa temps. A principi d'any, després d'un esforç considerable buscant nou host i canviant el sistema per a tenir un control total (nosaltres mateixos) sobre l'anell i no dependre de tercers, el nou servidor ens va jugar una mala passada, i desgraciadament varem perdre tota la informació, disseny, etc. que havia costat tant de fer....

...però bé, són coses que passen, ara volia anunciar la re-obertura de l'Anella AMACUSA (Anella de Manga, Anime, i Cultura Japonesa), i convidar a totes i tots els que teniu alguna pàgina en català dedicada a aquesta temàtica a unir-vos a l'anella. És una manera fàcil i eficient d'enllaçar les nostres pàgines amb un sol botó, i un mode més de "fer comunitat" i conèixer-nos.

Per si algu/na no sap que és una anella web, pot llegir les PMF de l'anell ;)

http://amacusa.now.nu
http://www.tintaxina.net/amacusa/

Aquest és un exemple (només és el gràfic) del botó de l'anella, que serveix per a unir les pàgines:

Imatge

Vinga gent, animeu-vos a donar suport a la iniciativa!

Un salut! :P
Respon