Pàgina 1 de 1

PC o consola?

Publicat: 07/04/2006 a les 11:29
Autor: wolffan
A que jugueu avitualment al pc o a la consola.
Jo tinc la ps2 pero ja no hi jugo des de fa un temps, pero tampoc al pc perk tava fet caldo, ara k l'he arreglat podre tornar a fer partidetes en red. Aviam si trobo algun joc en red i s'animen els meus companys, vosaltres us agrada algun joc en red? O no gasteu d'aquestes coses?

Publicat: 07/04/2006 a les 16:21
Autor: Ereza
Jo sóc d'aquells que pensa que s'ha de jugar amb el que s'ha dissenyat per jugar, o sigui, les consoles. De PC, res de res xD Això no vol dir que no em viciï a vegades a algun joc, però és raríssim (veure "Pontifex II/Bridge Construction Set" xD), i només per quan de debò no sé què fer.

Joc en xarxa, no, no n'he jugat mai cap >.< Weno, una vegada un company em va deixar provar el Ragnarok, i té bona pinta... Però no tinc ganes de viciar-me, prefereixo fer coses més productives (CatSub? o.ô). Bé, això sense comptar el Wi-Fi del Mario Kart DS... xP

Per cert, sóc un dels que espera amb impaciència que arribi la Revolution... *-* I, tot i que tingui una PSX, sóc nintendero total (que consti xD).

Publicat: 07/04/2006 a les 19:08
Autor: wolffan
Ets un camisero!!! No has provat un bon joc en red??? Uiui, mira que jo soc ps total pero m'agrada jugar al pc perque es molt comode i els jocs d'estrategia que son els que m'agraden més, per consola son dificils de jugar. Per això em decanto pel pc, ara quan surti la ps3 am wifi i nosequantes coses mes ja sera un altre tema. :P, ara tic miran uns quants jocs en red, si trobo algun de bo ja el posare aqui (evidentment sera gratuit), si voleu fem unes partidetes, ara despres de 1 any i mig sense jugar a re tinc una mica de mono.

Publicat: 07/04/2006 a les 23:19
Autor: Spike
Òbviament és millor la consola. No hi ha problemes d'instal·lació, ralentitzacions del pc, errors i tot això dels ordinadors, a més, algunes versions del windows no et deixen instal·lar certs jocs vells, i mira que en tinc un bon munt. Jo sóc un fan dels RPG tot i que per la meva Cube només n'hi hagi uns quants.

P.D.: Jo estic amb l'Ereza (també anomenat Espira): nintendero total!!

Publicat: 08/04/2006 a les 00:59
Autor: Sheikah
Jo també tinc aquesta opinió... per jugar, amb el que està per a jugar. Però ves, cada dos per tres surten consoles noves i les que tinc es queden desfassades... I si no hi ha pela, donc sno hi ha videojoc. Així estic. Que passo de jugar perquè ja no sé a què jugar xD

A més, que els jocs són massa cars pel meu gust... u_u

Publicat: 08/04/2006 a les 02:29
Autor: wolffan
I pel meu xD. En aixo estem d'acord, però jo no soc partidari de cap de les 2, les faig servir les 2 i acavem el problema xD.

Publicat: 08/04/2006 a les 15:26
Autor: Ereza
Sheikah ha escrit:Però ves, cada dos per tres surten consoles noves i les que tinc es queden desfassades...
Amb els ordinadors passa el mateix, eh? Com a mínim cada dos per tres t'has d'actualitzar la targeta gràfica o si no els jocs no van o van fatal xD

Publicat: 08/04/2006 a les 15:30
Autor: wolffan
Tampoc hi ha per tant xD. Jo actualitzo el pc cada 4 o 5 anys. ( o sigui el canvio xD), aixo va a gustos, pero jo penso que per pc surten mes coses a mes si tens una consola de les que surten ara, o et compres una tele plana i gran, sino es una merda comprarte una consola amb grafics de la ostia i veureu malament perk la tele no es lo ultim.

Publicat: 08/04/2006 a les 15:35
Autor: znake
Jo prefereixo els PCs... No em penso gastar un ronyo de pasta per comprar una consola que a sobre tens que comprar els jocs apart. Ja tinc suficient pagant a RENFE com per comprar per a saber quan un joc que al cap d'un mes o dos l'abandones perque et ratlla.