AVÍS IMPORTANT:
Aquest fòrum fa temps que no té prou activitat i hem decidit desconnectar-lo del web de CatSub. En un futur, continuarà disponible, però com a fòrum de només lectura, perquè no se'n perdi el contingut. Si vols deixar-nos comentaris, pots fer-ho directament a les notícies o a les corresponents fitxes de cada sèrie a Fansubs.cat.

Spellforce 2: Shadow wars

En línia o no? D'ordinador o de consola? DLC sí o no? Parlem-ne aquí.
Respon
Avatar de l’usuari
wolffan
Full Metal Llop
Entrades: 348
Membre des de: 15/01/2006 a les 18:00
Sexe:
Contacta:

Spellforce 2: Shadow wars

Entrada Autor: wolffan »

Doncs per abril tindrem aquest joc de pc. És la seqüel·la del spellforce, joc al que vaig jugar duran un temps fins que un virus es va fundir les partides guardades i evidentment no tenia ganes de tornar a fer tot el que portava d'hores.
És un joc completissim i barreja 2 estils de joc que a mi m'atrauen moltissim: un es el de rol i l'altre el d'estratègia, explico.
Hi ha zones del joc, el joc es mol llarg, la forma d'avançar es tipus baldur's gate (per als que el coneguin), o sigui pantalles on lluites contra el k set posa davant i comerç, favors a gent, objectes super xulos per fundir, però en pantalles intermitges i finals (de tot) tens la possibilitat (de fet) has de crear exercits al mes pur estil age of empires per atravessar un(2,3,4,5,...o els k siguin) campaments enemics amb la varietat de races,armes i coses més gran que us pugueu imaginar, doncs bé jo ja tinc ganes que aparegui.!!!
Respon