AVÍS IMPORTANT:
Aquest fòrum fa temps que no té prou activitat i hem decidit desconnectar-lo del web de CatSub. En un futur, continuarà disponible, però com a fòrum de només lectura, perquè no se'n perdi el contingut. Si vols deixar-nos comentaris, pots fer-ho directament a les notícies o a les corresponents fitxes de cada sèrie a Fansubs.cat.

CatSub - Registre

En accedir a “CatSub” (a partir d’ara “nosaltres”, “CatSub”, “https://catsub.net/forum”), accepteu les condicions legals següents. Si no accepteu totes les condicions legals següents, si us plau no accediu ni utilitzeu “CatSub”. Aquestes condicions poden canviar en qualsevol moment i ens esforçarem al màxim per informar-vos. Això no obstant, és recomanable que les reviseu regularment ja que l’ús continuat de “CatSub” després que aquestes canvïin implica que les accepteu a mesura que s’actualitzen o s’esmenen.

Els nostres fòrums utilitzen phpBB (a partir d’ara “ells”, “el phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”) un programa per a la creació de fòrums distribuït sota la “GNU General Public License v2” (a partir d’ara la “GPL”) que us podeu baixar des de www.phpbb.com. El phpBB només facilita els debats a través d’Internet; phpBB Limted no és responsable de què permet o no en termes de cotingut o conducta. Per a més informació sobre el phpBB, dirigiu-vos a: https://www.phpbb.com/.

Accepteu no publicar material abusiu, obscè, vulgar, difamatori, d’odi, amenaçant, orientat sexualment o de qualsevol altre tipus que pugui violar qualsevol de les lleis del vostre país, del país en què “CatSub” està allotjat o qualsevol llei intenacional. Si ho feu, és possible que us expulsin de manera immediata i permanent, amb una notificació al vostre proveïdor d’Internet si fos necessari. L’adreça IP de totes les vostres entrades és enregistrada per ajudar a fer complir aquestes condicions. Accepteu que a “CatSub” tenim dret a eliminar, editar, moure o tancar qualsevol tema quan ho considerem necessari. Com a usuari accepteu que la informació que heu introduït quedi emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no es proporcionarà a tercers sense el vostre consentiment, ni “CatSub” ni phpBB assumiran cap responsabilitat per qualsevol atac al sistema que pugui comprometre les dades.