Menú

Últims llançaments


La meva acadèmia d'herois - 03
Músculs que rugeixen
(26/04/2017)

Tamako Love Story
Pel·lícula
(23/04/2017)

El teu nom
Pel·lícula
(09/03/2017)

La Marnie dels meus records
Pel·lícula
(10/02/2017)

La meva acadèmia d'herois - 02
Què es necessita per ser un heroi
(06/01/2017)

El tifó Noruda
Pel·lícula
(06/01/2017)

Els déus menteixen
Capítol 2
(01/01/2017)

Menú principal

Projectes actius

Projectes acabats

Mostra altres projectes

Webs amigues

Segueix-nos al Facebook!

I també som al Twitter!


Col·labora-hi!

A CatSub sempre estem buscant gent perquè ens ajudi a difondre l'anime i el manga en català! Si tens ganes d'ajudar-nos i de formar part del nostre equip, a continuació t'expliquem en què pots ajudar i com unir-t'hi!

Què cal fer? N'he de saber?

El més important del procés de subtitulat és posar-hi moltes ganes i subtitular les sèries que t'agradin. Però evidentment, també cal treballar per fer-ho possible. A continuació t'expliquem alguns aspectes del procés de subtitulació amb els quals pots ajudar. No cal que en sàpigues abans de començar, ningú ha nascut ensenyat! Un cop t'incorporis al fansub, al nostre fòrum intern hi trobaràs articles que expliquen cada pas amb detall, i si tens qualsevol dubte, te l'aclarirem!
En el cas de voler dedicar-te a traduir o a corregir, et demanarem que passis una petita prova inicial per tal d'avaluar el teu nivell.

Quines tasques puc fer?

En un fansub hi ha moltes tasques diverses, aquestes són les principals: Si cap d'aquestes tasques t'encaixa, sempre pots ajudar-nos amb la distribució dels llançaments, fent publicitat del nostre fansub o escrivint al nostre fòrum! :)

D'acord! Vull ajudar!

Si t'has decidit a unir-te a CatSub, registra't al fòrum i escriu un missatge al fòrum "Uneix-te a CatSub" per iniciar el procés! Ens posarem en contacte amb tu, et donarem accés al nostre fòrum intern i consells, i ben aviat podràs començar a treballar! Molta sort i moltes gràcies per avançat!

Vull unir-me a CatSub!