Menú

Darrers llançaments


L'illa d'en Giovanni
Pel·lícula
(14/09/2017)

La meva acadèmia d'herois - 03
Músculs que rugeixen
(26/04/2017)

Tamako Love Story
Pel·lícula
(23/04/2017)

El teu nom
Pel·lícula
(09/03/2017)

La Marnie dels meus records
Pel·lícula
(10/02/2017)

La meva acadèmia d'herois - 02
Què es necessita per ser un heroi
(06/01/2017)

El tifó Noruda
Pel·lícula
(06/01/2017)

Menú principal

Projectes actius

Projectes acabats

Mostra altres projectes

Webs amigues

Segueix-nos al Facebook!

I també som al Twitter!


Col·labora-hi!

A CatSub sempre cerquem gent perquè ens ajudi a difondre l'anime i el manga en català! Si tens ganes d'ajudar-nos i de formar part del nostre equip, a continuació t'expliquem en què pots ajudar i com unir-t'hi!

Què cal fer? N'he de saber?

El més important del procés de subtitulat és posar-hi moltes ganes i subtitular sèries que t'agradin. Però evidentment, també cal treballar per fer-ho possible. A continuació t'expliquem alguns aspectes del procés de subtitulació amb els quals pots ajudar. No cal que en sàpigues abans de començar, ningú ha nascut ensenyat! Un cop t'incorporis al fansub, al nostre fòrum intern hi trobaràs articles que expliquen cada pas amb detall, i si tens qualsevol dubte, te l'aclarirem!
En el cas de voler dedicar-te a traduir o a corregir, et demanarem que passis una petita prova inicial per tal d'avaluar el teu nivell.

Quines tasques puc fer?

En un fansub hi ha moltes tasques diverses, aquestes són les principals: Si cap d'aquestes tasques t'encaixa, sempre pots ajudar-nos amb la distribució dels llançaments, fent publicitat del nostre fansub o escrivint al nostre fòrum! :)

D'acord! Vull ajudar!

Si t'has decidit a unir-te a CatSub, registra't al fòrum i escriu-nos un missatge al fòrum "Uneix-te a CatSub" per començar el procés! Ens posarem en contacte amb tu, et donarem consells i accés al nostre fòrum intern, i ben aviat podràs començar a treballar! Molta sort i moltes gràcies per avançat!

Vull unir-me a CatSub!