Obre el menú

Darrers llançaments


Shadows House - 04
Patrulla de mitjanit
(02/05/2021)

Shadows House - 03
La malaltia del sutge
(25/04/2021)

Un lloc més enllà de l'univers
Un milió de iens per a la joventut
(23/04/2021)

La princesa Coda i el collar maleït
One-shot
(23/04/2021)

La meva acadèmia d'herois - 07
En Deku contra en Kacchan
(21/04/2021)

Shadows House - 02
Fora de l'habitació
(18/04/2021)

Shadows House - 01
L'ombra i la seva nina
(18/04/2021)

Menú principal

Anime subtitulat en català

Manga editat en català

Mostra altres projectes

Webs amigues

Segueix-nos a les xarxes!

Notícies

Doncs em plau anunciar-vos que ja teniu disponible el capítol 2 de Shadows House! Havíem dit que era per a demà, però com que ja el tenim enllestit i encara no és excessivament tard, hem pensat que seria millor penjar-lo com més aviat millor.

Esperem que gaudiu de la sèrie, el pròxim capítol arribarà el cap de setmana vinent!


Bé, almenys una gran part.
18/04/2021 a les 23.23 / Ereza

Ei! Feia unes quantes setmanes que no penjàvem res... Què us semblaria començar amb un nou anime de temporada? Doncs sí, ens hem animat a fer l'anime Shadows House i la idea és mirar de subtitular-lo pràcticament al dia. Avui comencem amb el primer capítol, i demà us en portarem el segon!

Us en deixem la sinopsi, és un anime que fa força bona pinta:

Els Shadow, una família d'aristòcrates sense cara, viuen en una mansió d'estil occidental prop d'un penya-segat. Els seus servents, una mena de nines vivents, actuen fent-los de cara i netejant tot el sutge que emeten els seus misteriosos amos.

La història se centra al voltant de l'Emilyko, una nina jove i alegre que aprèn a treballar com a acompanyant de la Kate Shadow. Què s'amaga darrere d'aquesta misteriosa família?

Recordeu que podeu baixar-lo o veure'l en línia seguint els enllaços de la part superior de la notícia, o veure'l a anime.fansubs.cat! A reveure!


Qui sap, qui sap, podria ser que...
18/04/2021 a les 16.15 / Ereza

Vinga, que ja tocava continuar La meva acadèmia d'herois, la sèrie que fem en col·laboració amb Lluna Plena no Fansub. Avui us en portem el capítol 6, titulat "Emprenya't, maleït raret".

En aquest capítol, els aspirants a futurs herois s'hauran d'equipar amb la seva vestimenta d'heroi i enfrontar-se en parelles. En Midoriya acaba emparellat amb la Uraraka, però hauran de lluitar contra l'equip d'en Bakugo. Com acabarà, tot plegat?

Ja el podeu baixar o veure'l en streaming seguint els enllaços de la part superior de la notícia, o a la fitxa de la sèrie!


Ja aniria sent hora, Deku!
17/03/2021 a les 17.00 / Ereza

Avui us portem el capítol 5 de La meva acadèmia d'herois, la sèrie que fem en col·laboració amb Lluna Plena no Fansub.

L'Izuku comença el seu primer dia a la UA. I malgrat ser el primer dia, el seu tutor decideix fer-los unes proves: qui no aconsegueixi superar-les, fins i tot fent servir la seva peculiaritat, rebrà com a càstig l'expulsió.

Ja el teniu disponible per a baixar-lo o veure'l en streaming!


Ai, ai, ai, que t'expulsaran...
26/01/2021 a les 17.00 / Ereza

Vet aquí l'altre present de Reis! Es tracta del film La Yoyo i la Nene, les germanes bruixes:

La Yoyo i la Nene viuen en un món ple de boscos, màgia i fantasia. Un dia, però, apareix un arbre gegant al bosc, i de l'arbre en comencen a sortir edificis molt semblants als del nostre món. Les germanes bruixes decideixen anar a investigar quina màgia pot haver provocat això, però la Yoyo es veu transportada al nostre món. Allà hi coneix dos nens, que fugen de la bruixa i s'amaguen a casa. Però resulta que un cop a casa, els seus pares s'han convertit en monstres... Es tracta d'una maledicció? Podran desfer-la, les germanes bruixes? La Yoyo podrà tornar al seu món?

Esperem que en gaudiu!


Sí, perquè ja hem fet nosaltres la màgia de llançar dues coses en un dia, oi?
06/01/2021 a les 16.58 / Ereza
⬅ Notícies més noves | Notícies més antigues ➡